מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 185 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (ביחד עם הפסטה כמובן))
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
רוטב שמנת בטטה עם תוספות
- 1 להניח את קוביות הבטטה בתבנית אפייה, לשמן מעט בשמן זית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד להזהבה.
- 2 להמיס במחבת את החמאה ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה.
- 3 להוסיף את השום, לטגן כדקה נוספת, ולהוסיף את השמנת המתוקה, התבלינים ועשבי התיבול. לערבב מעט ולהוסיף את הבטטה האפויה לרוטב.
- 4 לצמצם מעט את הרוטב ולתקן טעמים.
- 5 בשלב זה תוכלו להוסיף לרוטב פסטה, רביולי או ניוקי, לערבב ולהגיש. מתקבל רוטב שמנת בטטה פשוט מושלם וגם קל מאוד להכנה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
שמנת מתוקה מומלצת יותר משמנת לבישול (אני יותר אוהבת) - לשיקולכם. בנוסף, לטעם חמאתי יותר ניתן להשתמש בכמות גדולה יותר של חמאה.
הערך התזונתי לא כולל את עלי האורגנו. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.6% |
46.5% |
5.6% |
42.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב