דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט סלק אפוי
סלט סלק מעניין ומקורי
  • 1 לחתוך את הראש והזנב של הסלקים (לא לקלף). לשטוף היטב, לעטוף בנייר כסף ולאפות בתנור בחום של 190 מעלות למשך כשעה עד לריכוך.
  • 2 לקרר את הסלקים, לקלף, לחתוך לקוביות ולהניח בקערה.
  • 3 להוסיף לסלקים את שאר המצרכים ולערבב היטב.
  • 4 להעביר לכלי הגשה ולקשט בבצל ירוק.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.7% 23% 8.3% 56%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב