מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט טבעוני טעים וקל להכנה
- 1 לבשל את השעועית הירוקה המופשרת למשך כ- 4 דקות במי מלח רותחים ולסנן היטב. בינתיים, לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב.
- 2 להעביר את השעועית הירוקה לכלי הגשה שטוח, להוסיף את שאר הירקות, למזוג את הרוטב ולפזר את הגבינה המלוחה הטבעונית המפוררת.
- 3 אפשר להגיש מיד ואפשר לאחר שהות קצרה במקרר.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
17.3% |
18.5% |
10.9% |
53.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב