דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט טבעוני טעים וקל להכנה

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את השעועית הירוקה המופשרת למשך כ- 4 דקות במי מלח רותחים ולסנן היטב. בינתיים, לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב.
  • 2 להעביר את השעועית הירוקה לכלי הגשה שטוח, להוסיף את שאר הירקות, למזוג את הרוטב ולפזר את הגבינה המלוחה הטבעונית המפוררת.
  • 3 אפשר להגיש מיד ואפשר לאחר שהות קצרה במקרר.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

- פרסומת -

המתכון באדיבות חני מרגולין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)5244
חלבונים (גרם)1.55 1.32
פחמימות (גרם)87
מתוכן סוכרים (גרם)1.38 1.18
שומנים (גרם)2.63 2.24
מתוכם שומן רווי (גרם)1.35 1.15
נתרן (מ"ג)252.37214.65
סיבים תזונתיים (גרם)2.47 2.1
מים (גרם)47.2540.19
ליקופן (מ"ג)0.550.47
ויטמין A (מק"ג)31.2126.54
ויטמין B (מ"ג)0.480.41
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.290.25
ויטמין B5 (מ"ג)0.060.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.738.28
ויטמין C (מ"ג)43.4136.92
ויטמין E (מ"ג)0.350.3
ויטמין K (מק"ג)2.962.52
סידן (מ"ג)61.5552.35
ברזל (מ"ג)0.270.23
מגנזיום (מ"ג)6.765.75
זרחן (מ"ג)12.9811.04
אבץ (מ"ג)0.090.08
אשלגן (מ"ג)109.7193.31
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.3% 18.5% 10.9% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.