מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 337 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- גזרים - 5.5 יחידות גדולות ללא קליפה - סה"כ (1.31 ק"ג)
- שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
- מלח ים - כפית שטוחה
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ככה גורמים לילדים לאהוב יותר גזר
- 1 מניחים את פסי הגזר בתבנית התנור מרופדת בנייר אפייה.
- 2 מערבבים עם שמן הזית בידיים עד שהכל מצופה בשמן.
- 3 מסדרים בשכבה ומפזרים מעל את מלח הים (אפשר גם מעט תימין או אורגנו יבשים לפי הטעם).
- 4 אופים בחום של 180 מעלות טורבו עד להשחמה/קריספיות. מתקבל צ`יפס גזר מושלם וקל להכנה. מחכים להתקררות קלה ומעבירים לכלי הגשה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
21% |
16% |
5.3% |
57.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב