מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תאווה לעיניים
- 1 מחממים את שמן הזית במחבת רחבה ומטבנים בה את קוביות הקישואים עד להשחמה קלה (כ- 10 דקות).
- 2 באותה המחבת מניחים את האורז ומטגנים כ- 2 דקות, מכסים במים רותחים (כ- 2 כוסות) ומביאים לרתיחה.
- 3 ממליחים מעט ומכסים את המחבת, מבשלים על אש נמוכה כ- 20 דקות או עד שהאורז רך.
- 4 מכבים את האש ומחכים 5 דקות במכסה סגור.
- 5 עורמים על האורז את קוביות הקישוא, ומפלפלים מעל הכל את הפלפל הגרוס.
- 6 מעבירים למרכז השולחן להגשה ואוכלים חם.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.1% |
15.5% |
8.9% |
70.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב