מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 172 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל כוסמת בריא וטעים
- 1 מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הגזר והקישוא כ- 2 דקות.
- 2 מוסיפים את הכוסמת המסוננת ומטגנים עוד 2 דקות.
- 3 מכסים במים רותחים (כ- 2 כוסות), מוסיפים את האפונה הירוקה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
- 4 מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כרבע שעה או עד שהכוסמת רכה.
- 5 מכבים את האש ומשאירים לעוד 10 דקות בסיר המכוסה.
- 6 מאווררים את הכוסמת בעזרת מזלג ומחלקים לצלחות הגשה.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.9% |
15.9% |
12.6% |
57.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב