דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט בורגול, נבטוטים ותרד
סלט בורגול עשיר וטעים לכל המשפחה
  • 1 הכנה מוקדמת: להשרות את הבורגול (הכמות הינה לפני ההשריה) בהרבה מים כ- 6 שעות במקרר.
  • 2 להשרות את הנבטוטים (הסוג הקטן) למשך כ- 10 דקות במים רותחים, ולאחר מכן לסנן היטב.
  • 3 להשרות גם את עלי החמציץ והתרד למשך מס` דקות ולאחר מכן לקצוץ.
  • 4 מערבבים את כל מרכיבי הסלט, מתבלים, מתקנים תיבול, מאחסנים במקרר ומגישים לאחר כשעה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי החמציץ. זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית הבורגול וההמתנה במקרר. שיטת ההכנה כוללת השריה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.1% 10.2% 10.4% 63.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב