דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 220 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מוקפץ ירקות עם פסטת אפונה ירוקה
בריא וטעים
  • 1 מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים למשך כ- 5 דקות.
  • 2 במקביל, מבשלים את פסטת האפונה בסיר עם הרבה מים מומלחים מעט, עד שהפסטה רכה ולאחר מכן מסננים.
  • 3 מעבירים מיד את הפסטה למחבת הירקות ומתבלים לפי הטעם.
  • 4 מקפיצים הכל יחד כ- 2 דקות בעדינות עם כפות עץ עד שהתבלינים נטמעים.
  • 5 מגישים חם לצלחות ההגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הפסטה האורגנית מהאפונה הירוקה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16% 23.8% 10.6% 49.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב