דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 175 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כנאפה ביתית מושלמת
כנאפה ביתית שלא תוכלו להפסיק לנשנש
  • 1 להפשיר מעט את אטריות הקדאיף המוקפאות, ובינתיים להמיס את החמאה בבן-מארי או במיקרוגל.
  • 2 למזוג את החמאה על אטריות הקדאיף ולהפריד אותן היטב. להמשיך "ללוש" את הקדאיף עד שכל האטריות מצופות בחמאה המומסת.
  • 3 בינתיים להרתיח את מצרכי סירופ הסוכר, להנמיך ללהבה נמוכה-בינונית ולהמשיך לבשל כ- 10 דקות (לאחר מכן להשאיר על להבה נמוכה כדי שהסירופ יישאר חם עד להגשה).
  • 4 לחמם מחבת על אש בינונית-גבוהה, להעביר מחצית מאטריות הקדאיף אל המחבת וליצור את שכבת התחתית (להדק היטב בפינות המחבת).
  • 5 להוסיף את המוצרלה המגורדת ואת הריקוטה פרסקה.
  • 6 לכסות את מלית הגבינות באטריות הקדאיף שנותרו (שוב להדק בפינות), ולהמשיך בטיגון עד שהתחתית זהובה ויפה (עד שתצברו ניסיון ותדעו מתי בדיוק יש להפוך את הכנאפה לצד השני - קחו צלחת גדולה שמכסה את המחבת, בעזרתה היפכו את הכנאפה ובידקו האם התחתית זהובה מספיק).
  • 7 לטגן את הצד השני של הכנאפה עד להזהבה, להעביר לכלי הגשה ולמזוג מעל את סירופ הסוכר החם לפי המתיקות הרצויה (שימו לב שהכנאפה סופגת את סירופ הסוכר ולכן זה עלול לבלבל אתכם והיא עשויה לצאת לכם מתוקה מדי). לפזר מעל את הפיסטוקים הקצוצים ולהגיש חם.
  • 8 מתקבלת כנאפה ביתית פשוט מושלמת!
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שאוהב יכול להחליף בגבינת עיזים (שימו לב שהיא דומיננטית). מומלץ להגיש לצד כוס מים רותחים עם נענע.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 31.7% 13.2% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב