צורת הגשה יפה לעין
1. לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות (לא עד הסוף, שעדיין יישארו שלמים). להניח בתבנית אפייה מתאימה לתנור.
2. בקערה לערבב היטב את כל שאר המצרכים (מלבד המים).
3. בעזרת כפית למזוג מעל תפוחי האדמה מתערובת התיבול שיצרנו (להקפיד למזוג גם בין החריצים).
4. למזוג את כוס המים בתבנית ולכסות היטב.
5. לאפות את מניפות תפוחי האדמה בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות טורבו למשך כ- 40 דקות.
6. להסיר את המכסה, להשקות מהנוזל בתבנית כל מניפת תפוח אדמה, להנמיך את החום ל- 170 מעלות ולהמשיך לאפות ללא כיסוי עד להשחמה.
7. בהצלחה ובתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.