דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 356 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מניפת תפוחי אדמה קלה להכנה
צורת הגשה יפה לעין
  • 1 לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות (לא עד הסוף, שעדיין יישארו שלמים). להניח בתבנית אפייה מתאימה לתנור.
  • 2 בקערה לערבב היטב את כל שאר המצרכים (מלבד המים).
  • 3 בעזרת כפית למזוג מעל תפוחי האדמה מתערובת התיבול שיצרנו (להקפיד למזוג גם בין החריצים).
  • 4 למזוג את כוס המים בתבנית ולכסות היטב.
  • 5 לאפות את מניפות תפוחי האדמה בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות טורבו למשך כ- 40 דקות.
  • 6 להסיר את המכסה, להשקות מהנוזל בתבנית כל מניפת תפוח אדמה, להנמיך את החום ל- 170 מעלות ולהמשיך לאפות ללא כיסוי עד להשחמה.
  • 7 בהצלחה ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם כף אבקת מרק בצל לפי הטעם (לא חובה).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 23.1% 7.6% 62.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב