דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 227 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
נגיסי כרובית אפויים בבלילה
הכי כיף לנשנש כרובית בצורה הזו
  • 1 משרים את פרחי הכרובית במים, מלח וחומץ למשך כחצי שעה ולאחר מכן שוטפים היטב. בינתיים מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות בתוכנית טורבו + חום עליון ותחתון.
  • 2 מערבבים את כל מצרכי הבלילה וטובלים בה את פרחי הכרובית. מניחים אותם בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומשומן בנדיבות בשמן זית (שומרים על מרווח קטן כדי שלא יידבקו) ואופים כ- 30 דקות או עד הזהבה.
  • 3 בזמן שהנגיסים נאפים, מכינים את הרוטב: מעבירים למחבת את כל מצרכי הרוטב ומבשלים כ- 10 דקות או עד שהרוטב מתמצק. בשלב הזה מוסיפים את מיץ הלימון ושמן הזית, מתקנים טעמים ומכבים את האש.
  • 4 מוזגים רק מעט רוטב על הנגיסים, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים עם עוד רוטב בצד. מתקבלים נגיסי כרובית מושלמים!
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את מצרכי השרית הכרובית. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.4% 20.6% 18.4% 50.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב