דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
הכי כיף לנשנש כרובית בצורה הזו

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 227 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 משרים את פרחי הכרובית במים, מלח וחומץ למשך כחצי שעה ולאחר מכן שוטפים היטב. בינתיים מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות בתוכנית טורבו + חום עליון ותחתון.
  • 2 מערבבים את כל מצרכי הבלילה וטובלים בה את פרחי הכרובית. מניחים אותם בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומשומן בנדיבות בשמן זית (שומרים על מרווח קטן כדי שלא יידבקו) ואופים כ- 30 דקות או עד הזהבה.
  • 3 בזמן שהנגיסים נאפים, מכינים את הרוטב: מעבירים למחבת את כל מצרכי הרוטב ומבשלים כ- 10 דקות או עד שהרוטב מתמצק. בשלב הזה מוסיפים את מיץ הלימון ושמן הזית, מתקנים טעמים ומכבים את האש.
  • 4 מוזגים רק מעט רוטב על הנגיסים, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים עם עוד רוטב בצד. מתקבלים נגיסי כרובית מושלמים!
  • 5 בהצלחה ובתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את מצרכי השרית הכרובית. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות חני מרגולין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)17878
חלבונים (גרם)6.83 3.01
פחמימות (גרם)198
מתוכן סוכרים (גרם)3.05 1.34
שומנים (גרם)7.67 3.38
מתוכם שומן רווי (גרם)1.18 0.52
נתרן (מ"ג)401.97177.08
סיבים תזונתיים (גרם)3.86 1.7
מים (גרם)153.6467.68
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)11.75.16
ויטמין B (מ"ג)1.60.7
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.540.24
ויטמין B5 (מ"ג)0.620.27
ויטמין B6 (מ"ג)0.250.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)58.0425.57
ויטמין C (מ"ג)59.4926.21
ויטמין E (מ"ג)0.110.05
ויטמין K (מק"ג)57.3425.26
סידן (מ"ג)35.0715.45
ברזל (מ"ג)1.050.46
מגנזיום (מ"ג)15.756.94
זרחן (מ"ג)47.7321.03
אבץ (מ"ג)0.290.13
אשלגן (מ"ג)207.1291.24
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.270.12
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.20.09
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.4% 20.6% 18.4% 50.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.