דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב נהדר של טעמים בכרובית

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 434 גרם למנה\יחידה (מתאים כתוספת לכ- 4 סועדים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 שוטפים היטב את הכרובית, מפרקים לפרחים ומניחים בתבנית רחבה.
  • 2 מזליפים מעל שמן זית וסילאן, ומתבלים במלח.
  • 3 אופים כשעה בתנור בחום של 185 מעלות. הופכים את הכרובית מדי פעם.
  • 4 מוציאים, מזליפים מעל את מיץ הלימון, מערבבים ומגישים.
  • 5 בתיאבון חיוך
- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של לימור פפר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)18944
חלבונים (גרם)7.65 1.76
פחמימות (גרם)256
מתוכן סוכרים (גרם)8.62 1.99
שומנים (גרם)8.75 2.02
מתוכם שומן רווי (גרם)1.34 0.31
נתרן (מ"ג)744.82171.72
סיבים תזונתיים (גרם)9.57 2.21
מים (גרם)384.4488.63
ויטמין A (מק"ג)4.140.95
ויטמין B (מ"ג)5.041.16
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.680.39
ויטמין B5 (מ"ג)2.080.48
ויטמין B6 (מ"ג)0.710.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)180.3941.59
ויטמין C (מ"ג)183.2742.25
ויטמין E (מ"ג)0.290.07
ויטמין K (מק"ג)56.3713
סידן (מ"ג)72.2916.67
ברזל (מ"ג)1.340.31
מגנזיום (מ"ג)43.6710.07
זרחן (מ"ג)131.0230.21
אבץ (מ"ג)0.750.17
אשלגן (מ"ג)661.84152.59
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.890.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.680.16
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.130.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.130.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18.8% 17.1% 15% 49.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?