דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חצילים אפויים בטעם אחר
חובה על שולחן הראשונות
  • 1 לחתוך את החציל לפרוסות, לפזר עליהן מלח ולהניח בצד כחצי שעה.
  • 2 לנגב, לסדר על נייר אפייה בתוך תבנית אפייה, להתיז ספריי שמן ולאפות בחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה או עד להשחמה.
  • 3 לטגן בשמן את הצנוברים והאגוזים טיגון קל, להוסיף את הפטרוזיליה, המלח, הפלפל השחור ומיץ הלימון, ולערבב.
  • 4 לסדר את החצילים על כלי הגשה ולפזר מעל את תערובת הצנוברים והאגוזים.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 46.7% 9.3% 35.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.04 (1.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב