דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 1 ק"ג למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גיבץ`
  • 1 חותכים את כל הירקות לחתיכות בינוניות ומניחים בקלחת רחבה בצד בגודל 28-30 ס"מ, כולל השעועית הקפואה של סנפרוסט.
  • 2 מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה נפרדת ושופכים על כל הירקות.
  • 3 מבשלים על אש גדולה עד ביעבוע הרוטב ולאחר מכן מורידים את האש לנמוכה ומבשלים במשך שעה עד שעה ורבע (בודקים אם הירקות התרככו ומכבים את הגז).
  • 4 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להוריד קלוריות ע"י הפחתה מהשמן ל- 2 כפות במקום 4 כפיות, והמרת כ- 3 תפוחי אדמה בדלורית, שהיא נחשבת כירק דל קלוריות לעומת תפוח אדמה שנחשב כפחמימה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.1% 7.2% 8.5% 73.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב