דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 1.01 ק"ג למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סקיני פסטה שיבולת שועל פטוצ`יני ברוטב עגבניות
הכי פשוט - הכי טעים!, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 לחמם את שמן הזית במחבת ולטגן את הבצל הסגול והשום.
  • 2 להוסיף את קוביות העגבניות, לתבל במלח ופלפל שחור ולהוסיף את המים עד לגובה העגבניות במחבת.
  • 3 להביא לרתיחה תוך כדי ערבוב מדי פעם, להנמיך את הלהבה, לכסות ולבשל למשך כ- 5 דקות ללא בחישה.
  • 4 לערבב מעט ולהמשיך לבשל עוד כ- 6-7 דקות.
  • 5 להוסיף את רסק העגבניות, הצ`ילי הגרוס, עלי האורגנו הטריים, הצנוברים, עלי הבזיליקום והסקיני פסטה המסוננת. לערבב היטב, לבשל עוד כמה דקות וזהו.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי האורגנו הטריים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.3% 22.3% 10.4% 57%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב