דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 244 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ירקות על מחבת פסים
תוספת טעימה לארוחה
  • 1 בקערה לבחוש היטב את כל מצרכי המשרה.
  • 2 הכנת הירקות: את הבטטה והדלעת לחתוך לפרוסות קטנות, את הקישואים והגזרים לחתוך לטבעות ואת הכרובית לפרק לפרחים.
  • 3 להוסיף את הירקות אל המשרה בקערה, לערבב היטב, לכסות בניילון נצמד ולהניח בצד למשך כשעה לספיגת הטעמים.
  • 4 לחמם מחבת פסים, להניח שכבה של ירקות, לצלות כמה דקות משני הצדדים, להעביר לכלי הגשה ולהגיש חם.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה כולל את זמן השריית הירקות במשרה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.7% 24.1% 9.9% 51.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב