דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת טעימה לארוחה

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 244 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה לבחוש היטב את כל מצרכי המשרה.
  • 2 הכנת הירקות: את הבטטה והדלעת לחתוך לפרוסות קטנות, את הקישואים והגזרים לחתוך לטבעות ואת הכרובית לפרק לפרחים.
  • 3 להוסיף את הירקות אל המשרה בקערה, לערבב היטב, לכסות בניילון נצמד ולהניח בצד למשך כשעה לספיגת הטעמים.
  • 4 לחמם מחבת פסים, להניח שכבה של ירקות, לצלות כמה דקות משני הצדדים, להעביר לכלי הגשה ולהגיש חם.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה כולל את זמן השריית הירקות במשרה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)13756
חלבונים (גרם)3.13 1.28
פחמימות (גרם)167
מתוכן סוכרים (גרם)8.02 3.29
שומנים (גרם)7.64 3.14
מתוכם שומן רווי (גרם)0.65 0.27
נתרן (מ"ג)241.4299.09
סיבים תזונתיים (גרם)4.66 1.91
מים (גרם)211.9386.99
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)467.93192.07
ויטמין B (מ"ג)2.471.01
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.05
ויטמין B3 (מ"ג)1.090.45
ויטמין B5 (מ"ג)0.80.33
ויטמין B6 (מ"ג)0.290.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)61.6925.32
ויטמין C (מ"ג)51.0920.97
ויטמין E (מ"ג)0.860.35
ויטמין K (מק"ג)19.958.19
סידן (מ"ג)48.8220.04
ברזל (מ"ג)0.940.38
מגנזיום (מ"ג)30.8612.67
זרחן (מ"ג)76.1331.25
אבץ (מ"ג)0.550.23
אשלגן (מ"ג)425.25174.55
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.320.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.210.09
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.7% 24.1% 9.9% 51.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.52 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.