דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 277 גרם למנה\יחידה (2-3 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
"בורגול" ללא גלוטן
תוספת נפלאה לארוחה לצליאקים
  • 1 משרים את פרחי הכרובית למשך כחצי שעה במי מלח ומעט חומץ, לאחר מכן שוטפים היטב, מעבירים למעבד מזון בשני סבבים, וטוחנים לפירורים קטנטנים.
  • 2 מעבירים את הפירורים לסיר רחב בעל ציפוי שאינו נדבק ביחד עם שמן הזית, ומחממים על אש גבוהה כ- 4 דקות מבלי לערבב.
  • 3 מערבבים קלות, מתבלים ומניחים לפירורים להתאדות מבלי לערבב כ- 2 דקות. מערבבים ומתקנים תיבול. במידה והפירורים עדיין רטובים, ניתן להשאיר על האש עוד כ- 2 דקות תוך השגחה וערבוב כדי שלא יישרפו.
  • 4 מגישים מיד ונהנים.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית פרחי הכרובית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
20.9% 19.1% 16% 44%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב