דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הירקות
  • כרובית - יחידה קטנה (774 גרם)
  • פלפל אדום - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (370 גרם)
  • פלפל צהוב - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (244 גרם)
  • פלפל ירוק - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (332 גרם)
  • פלפל ירוק חריף - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (56 גרם)
  • קולורבי - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (536 גרם)
  • גזר - 8 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (928 גרם)
  • מלפפון עם קליפה - 8 יחידות בינוניות - סה"כ (768 גרם)
  • שום - 8 שיניים
    קלופות
  • הנוזלים והתבלינים
  • חומץ 5% - בקבוק פלסטיק (1 ליטר)
  • מים - 1 ליטר
  • סוכר - 2 כפות שטוחות - סה"כ (30 גרם)
  • מלח - 2 כפות שטוחות
  • קארי חמוצים - 2 כפות

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טורשי עיראקי
החמוצים הטעימים ביותר
  • 1 לפרק את הכרובית לפרחים קטנים ולהשרות במים רותחים להוצאת הגזים.
  • 2 לקלף ולחתוך את כל הירקות לקוביות.
  • 3 להרתיח את המים, החומץ והתבלינים.
  • 4 להוסיף את כל הירקות, לערבב היטב, לכסות את הסיר, לכבות את הלהבה ולחכות שיתקרר.
  • 5 לאחסן בצנצנת סגורה - החמוצים כבר מוכנים לאכילה!
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
19.4% 1.6% 11.7% 67.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב