דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
החמוצים הטעימים ביותר

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 123 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפרק את הכרובית לפרחים קטנים ולהשרות במים רותחים להוצאת הגזים.
  • 2 לקלף ולחתוך את כל הירקות לקוביות.
  • 3 להרתיח את המים, החומץ והתבלינים.
  • 4 להוסיף את כל הירקות, לערבב היטב, לכסות את הסיר, לכבות את הלהבה ולחכות שיתקרר.
  • 5 לאחסן בצנצנת סגורה - החמוצים כבר מוכנים לאכילה!
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)2924
חלבונים (גרם)1.03 0.84
פחמימות (גרם)65
מתוכן סוכרים (גרם)2.92 2.39
שומנים (גרם)0.14 0.11
מתוכם שומן רווי (גרם)0.02 0.02
נתרן (מ"ג)289.12235.9
סיבים תזונתיים (גרם)1.72 1.4
מים (גרם)94.1776.83
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)170.08138.77
ויטמין B (מ"ג)0.990.81
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.490.4
ויטמין B5 (מ"ג)0.250.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.7716.95
ויטמין C (מ"ג)42.1634.4
ויטמין E (מ"ג)0.340.28
ויטמין K (מק"ג)8.496.93
סידן (מ"ג)19.2815.73
ברזל (מ"ג)0.320.26
מגנזיום (מ"ג)11.499.37
זרחן (מ"ג)28.5823.32
אבץ (מ"ג)0.180.14
אשלגן (מ"ג)212.34173.25
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
19.4% 1.6% 11.7% 67.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.03 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.