דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 68 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסופגניות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סופגניות של פעם
הסופגניות הכי טעימות שיש
  • 1 בקערה לערבב היטב את הביצים עם הסוכר, סוכר הוניל והאשל.
  • 2 לנפות את הקמח ולהוסיף לקערה ביחד עם אבקת האפייה.
  • 3 לערבב עם מטרפה ידנית ולהניח בצד למשך כ- 20 דקות.
  • 4 לחמם שמן עמוק בסיר קטן, וכשהשמן חם להנמיך את עוצמת החום לנמוך - זה מאוד חשוב אחרת הסופגניות לא תהיינה מוכנות מבפנים. להפוך את הסופגניות ולטגן גם מהצד השני.
  • 5 להניח על נייר סופג ולגלגל בסוכר. מתקבלות סופגניות אשל מושלמות!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף כפית תמצית וניל. אפשר כמובן גם למלא או לצפות בשוקולד.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסופגניות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק. עם כף גלידה משומנת אני לוקחת מהעיסה כף גדושה ועם האצבע מחליקה לשמן, ממש מעגלת תוך כדי (את כף הגלידה לא משמנים רק בפעם הראשונה, למי שאין כף גלידה אפשר להשתמש עם כף רגילה). מהר מאוד הסופגניות מקבלות צבע. חשוב מאוד להוריד את הטמפרטורה של השמן לאחר שהתחמם לטמפרטורה נמוכה, לחכות עד שהחום יתייצב ואז להתחיל לטגן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 31.3% 7.9% 60.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב