דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 267 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שומר מבושל
אין על שומר - למביני עניין...
  • 1 לנקות את השומר ולשטוף היטב (אם עושים שימוש בראשים גדולים אז לחתוך אותם לחצאים).
  • 2 לטגן את הבצל בשמן למשך כמה דקות ולסדר את השומר מעליו.
  • 3 לערבב את התבלינים והשום עם המים החמים, לצקת על השומר, להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כרבע שעה או עד שמתרכך (להשגיח - לא לרכך מדי. במקרה הצורך אפשר להוסיף מעט מים).
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם סלרי + לפזר פטרוזיליה לפני ההגשה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. לא חובה להשתמש באבקת מרק - ובמקרה כזה להוסיף עוד מעט מלח.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.4% 21.7% 8.6% 53.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב