דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז עם עדשים בסגנון עיראקי
אורז עם טעם ממכר
  • 1 לערבב את האורז עם העדשים הכתומות, לשטוף היטב ולסנן.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את האורז והעדשים הכתומות ולהמשיך לטגן כמה דקות תוך כדי בחישה.
  • 3 להוסיף את המים, המלח והפלפל השחור, לערבב, להביא לידי רתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 20 דקות או עד שהאורז מוכן.
  • 4 במחבת לטגן מעט את השום בשמן, להוסיף את הכמון, לערבב, לצקת חצי מהכמות על האורז, להעביר לכלי הגשה ואת השאר לפזר מעל האורז.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 19.4% 10.2% 65.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב