מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
ארוחת ערב נהדרת
- 1 מערבבים את הפטריות, הגבינה הצהובה המגורדת, הביצים, הקמח התופח, כוס החלב, הגבינה הלבנה החלקה, המלח והיוגורט היווני.
- 2 לצקת את התערובת לתבנית פאי עגולה בקוטר 24 ס"מ.
- 3 לחמם תנור ל- 180 מעלות צלזיוס.
- 4 לאפות למשך 40-50 דקות (תלוי בסוג התנור) עד שמוכן.
- 5 בתיאבון
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להמיר את שימורי הפטריות לפטריות טריות, ואת הקמח התופח לקמח מלא תופח.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
26.2% |
45.2% |
28.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב