קינוח שכל אחד יאהב
השכבה הראשונה:
1. להקציף את השמנות עד לקצף יציב, להוסיף את החלב המרוכז ואת פירות היער הטחונים והמעורבבים עם הסוכר, להקציף לעוד כמה שניות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
2. לצקת את התערובת על הביסקוויטים בתבנית המרופדת בנייר אפייה ורצוי גם בשקף (לפני כן לטבול אותם לשנייה בחלב), ליישר אותה ולהניח מעל עוד שכבת ביסקוויטים.
השכבה השנייה:
1. להקציף את השמנות עד לקצף יציב, להוסיף את החלב המרוכז ואת קוביות המנגו, ולהקציף לעוד כמה שניות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
2. לצקת את הקצפת על הביסקוויטים, ליישר ולהכניס למקפיא עד שמוכן.
3. בתיאבון
זמן ההכנה כולל את זמן ההקפאה.