דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קינוח שכל אחד יאהב

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 166 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • השכבה הראשונה:
  • 1 להקציף את השמנות עד לקצף יציב, להוסיף את החלב המרוכז ואת פירות היער הטחונים והמעורבבים עם הסוכר, להקציף לעוד כמה שניות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 2 לצקת את התערובת על הביסקוויטים בתבנית המרופדת בנייר אפייה ורצוי גם בשקף (לפני כן לטבול אותם לשנייה בחלב), ליישר אותה ולהניח מעל עוד שכבת ביסקוויטים.
  • השכבה השנייה:
  • 1 להקציף את השמנות עד לקצף יציב, להוסיף את החלב המרוכז ואת קוביות המנגו, ולהקציף לעוד כמה שניות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 2 לצקת את הקצפת על הביסקוויטים, ליישר ולהכניס למקפיא עד שמוכן.
  • 3 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לעשות שימוש בכל סוג של פירות קפואים בשכבה הראשונה + על השכבה השנייה ניתן להניח עוד שכבת ביסקוויטים ומעל לקשט בקצפת.

ציוד נדרש: תבנית מלבנית בגודל 26X36 ס"מ.

זמן ההכנה כולל את זמן ההקפאה.

- פרסומת -

המתכון באדיבות שרה קבבצי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)440 קלוריות265 קלוריות
חלבונים5.3 גרם3.2 גרם
פחמימות41 גרם25 גרם
מתוכן סוכרים7.6 גרם4.6 גרם
שומנים28.4 גרם17.1 גרם
מתוכם שומן רווי16.7 גרם10.1 גרם
מתוכם שומן טראנס937.5 מ"ג564.5 מ"ג
כולסטרול76.1 מ"ג45.8 מ"ג
נתרן97.5 מ"ג58.7 מ"ג
סיבים תזונתיים1.3 גרם0.8 גרם
מים25.1 גרם15.1 גרם
ויטמין A11.7 מק"ג7 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)310 מק"ג186.7 מק"ג
ויטמין B117.8 מק"ג10.7 מק"ג
ויטמין B217.9 מק"ג10.8 מק"ג
ויטמין B3179.6 מק"ג108.1 מק"ג
ויטמין B549.2 מק"ג29.6 מק"ג
ויטמין B641.2 מק"ג24.8 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B94.3 מק"ג2.6 מק"ג
ויטמין C8.5 מ"ג5.1 מ"ג
ויטמין E344.4 מק"ג207.4 מק"ג
ויטמין K1.3 מק"ג0.8 מק"ג
סידן6.8 מ"ג4.1 מ"ג
ברזל40.2 מק"ג24.2 מק"ג
מגנזיום2.8 מ"ג1.7 מ"ג
זרחן3.4 מ"ג2 מ"ג
אבץ12.3 מק"ג7.4 מק"ג
אשלגן48 מ"ג28.9 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות15.7 מ"ג9.4 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 311.4 מ"ג6.9 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 64.3 מ"ג2.6 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות31.1 מ"ג18.7 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 916.6 מ"ג10 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 37.2% 7% 54.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.