דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניז שוקולד ביתי וטעים
אז... בא לכם בראוניז?
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • 2 ממיסים את השוקולד והחמאה על בן-מארי עד להמסה מלאה או במיקרוגל בפולסים של חצי דקה (מאוד חשוב להמיס בפולסים של חצי דקה עד להמסה מלאה על מנת שהשוקולד לא יישרף).
  • 3 מערבבים את הביצים, הסוכר, תמצית הוניל והמלח עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים ידנית עם מטרפה או במיקסר על מהירות נמוכה.
  • 4 מוסיפים את הקמח ואת השדרוגים, ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה (חשוב לא לערבל יתר על המידה על מנת לשמור על העוגה רכה ונימוחה).
  • 5 יוצקים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים כ- 20-25 דקות. מוציאים מהתנור, מניחים לבראוניז להתקרר וחותכים לריבועים/קורצים לעיגולים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט את הבראוניז במגוון תוספות כרצונכם. במקום אגוזי המלך תוכלו להשתמש בעוגיות אוראו, שקדים או פקאנים. במקום השוקולד הלבן המומס תוכלו להשתמש בשוקלד חלב מומס, ממרח נוטלה מומסת או ממרח לוטוס מומס.

ציוד נדרש: תבנית מלבנית בגודל 32×25.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 43.6% 9% 47.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.77 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב