מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 232 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה במים עד לריכוכם.
- 2 מקררים אותם במקרר, מקלפים את הקליפה וחותכים לקוביות גסות.
- 3 קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים לתפוחי האדמה החתוכים.
- 4 מכינים את הרוטב ושופכים על תפוחי האדמה עם הבצל.
- 5 מערבבים ומאחסנים במקרר ליממה.
- 6 בתיאבון

טיפ למתכון
חשוב לקרר את הסלט יום שלם לפני ההגשה לספיגת טעמים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.9% |
25.6% |
5.6% |
62.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב