דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות גבינה מתוקות וקלות להכנה
לביבות גבינה חמות ומתוקות
  • 1 לערבב היטב בקערה את הגבינה (יש אפשרות לשלב 250 גרם גבינה לבנה עם מיכל של 250 ס"מ שמנת חמוצה או יוגורט), הביצים, תמצית הוניל, הסוכר והשמן באמצעות מטרפה ידנית עד לאיחוד המצרכים.
  • 2 להוסיף את אבקת האפייה והקמח (בהדרגה מכיוון שהבלילה צריכה להיות מאוד סמיכה. ייתכן שיהיה צורך ביותר קמח. בנוסף, אם העיסה מאוד סמיכה יש אפשרות לדלל עם מעט חלב).
  • 3 לחמם מחבת מראש כך שתהיה חמה מאוד, להנמיך את החום (חשוב מאוד כיוון שכך הן לא נשרפות אלא תופחות) ולמרוח (פעם אחת בלבד) מעט חמאה או שמן.
  • 4 להניח כף גדושה מהבלילה במחבת, לעצב לעיגול יפה ולהפוך בזהירות כשמתחילות להופיע בועות. להניח את הלביבות אחת על השנייה לאחר הטיגון (כך הן נשארות חמות).
  • 5 מתקבלות לביבות גבינה מתוקות פשוט מושלמות לחנוכה. להגיש עם שמנת בתוספת סוכר ותותים ופשוט להתענג!
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 18.6% 16.2% 65.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב