דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 342 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • הירקות
  • כרובית - 500 גרם
    חבילת כרובית מזן פיורטי
  • ברוקולי - 500 גרם
    חבילת ברוקומיני
  • מים - 2 כוסות - סה"כ (480 מ"ל)
    לבישול
  • מלח דק מן ההימלאיה - 1/2 כפית - סה"כ (3 גרם)
    ורוד דק (לבישול)
  • בטטה - 6 יחידות בינוניות - סה"כ (1.88 ק"ג)
    2 רגילות ו- 4 סגולות
  • רוטב החרדל
  • מיץ לימון -  כפות - סה"כ (25 מ"ל)
    2-3 כפות (סחוט טרי)
  • שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    כתית מעולה
  • חרדל גרגירים - כפית (7 גרם)
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
    טחון
  • רוקט - 4 עלים
    מושרים, שטופים היטב וקצוצים

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט חם ברוטב חרדל
סלט פשוט מושלם
  • 1 מבשלים את הכרובית והברוקומיני במים המומלחים בסיר מכוסה עד רכות. מסננים ומעבירים לקערת הגשה.
  • 2 מבשלים את הבטטות בשלמותן על קליפתן (2 רגילות וצרות ו- 4 סגולות וקטנות), וכשהתקררו מעט - מקלפים, פורסים ומסדרים בקערת ההגשה.
  • 3 מערבבים את מצרכי הרוטב, מוזגים על הירקות ומגישים מיד.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי הרוקט. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.7% 6.4% 8.6% 71.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב