דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 55 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות כרובית ותפוחי אדמה אפויות
לביבות שאי אפשר להישאר אדישים אליהן
  • 1 בסיר מכוסה מבשלים על אש גבוהה את הכרובית ותפוחי האדמה (כ- 3 יחידות בינוניות, חשוב להקפיד על כמות תפוחי האדמה) עם המים והמלח עד לריכוך. כשהמים מתאדים לגמרי מועכים אותם במועך תפוח אדמה, מוסיפים את הבצל המטוגן והתבלינים, ומערבבים היטב. מוסיפים את שאר המצרכים ומאחסנים במקרר כשעתיים.
  • 2 מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות בתכנית טורבו + חום עליון ותחתון. משמנים תבנית מרופדת בנייר אפייה (1.5 כפות לכל תבנית, סה"כ 3 תבניות), בידיים רטובות יוצרים כדורים, מניחים בתבנית במרווחים בין לביבה ללביבה ומיד הופכים לצידם השני.
  • 3 משטחים רק בנגיעה ואופים בתנור החם למשך כ- 20 דקות. הופכים בעדינות וממשיכים לאפות עוד כ- 8 דקות. את הלביבות אופים ב- 3 סבבים, כאשר המסה הנותרת בין לסבב לסבב מאוחסנת במקרר.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 3 תבניות של התנור.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. את הלביבות ניתן לאחסן בכלי אטום כיומיים ולחמם לפי הצורך (לדעתי טעימות גם קרות). אם תכינו, אשמח לעדכון כמובן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.9% 15.2% 10.5% 65.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב