דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוחים בחושה טבעונית
עוגת תפוחים מושלמת לטבעוניים
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 170 מעלות.
  • 2 בעזרת מטרפה ידנית מערבבים בקערה את המצרכים היבשים ומניחים בצד.
  • 3 טוחנים את כל "המצרכים הרטובים לבלנדר", עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 4 מעבירים לקערה נקייה, מוסיפים את חלב הקוקוס הרותח ואת המים המוגזים, ומערבבים.
  • 5 מוסיפים את המצרכים היבשים ומערבבים רק עד שהתערובת מתאחדת. יש להימנע מערבוב יתר.
  • 6 מעבירים את התערובת לתבנית מס` 24 קפיצית ומשומנת, ואופים כ- 35 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
  • 7 מניחים לעוגה להתקרר ומקשטים באבקת סוכר. אחסון במקרר מכוסה היטב. אז אתם כבר מכירים את הנוהל, אם תכינו אשמח לעדכון.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מס` 24 קפיצית ומשומנת + כוס מדידה 240 מ"ל.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 17.6% 4.7% 75.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב