דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 449 גרם למנה\יחידה (6-7 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל ירקות ושעועית אדומה בנגיעה איטלקית
מתאים כמובן גם לטבעוניים
  • הכנות מוקדמות:
  • 1 לחתוך לקוביות את הבצלים הסגולים, ואת הכרישה לחתוך לחצאים ולהשרות בקערה עם מים למשך מס` דקות לניקוי החול.
  • 2 לפרוס דק את הסלרי, לקלף את שורש הארטישוק הירושלמי ולגרר גס.
  • 3 לחתוך לקוביות בגודל זהה את הזוקיני, הפלפל האדום והבטטה.
  • 4 להשרות את העלים הירוקים לניקוי החול ולקצוץ (במקום חמציץ ניתן להשתמש בעלי פטרוזיליה, או לוותר).
  • הכנת התבשיל:
  • 1 בסיר רחב לטגן בשמן הזית את הבצלים הסגולים, הכרישה והסלרי עד להזהבה. להוסיף את כל הירקות, לערבב ולאחר כ- 5 דקות להוסיף את כל מצרכי התיבול, כולל רסק העגבניות והמים.
  • 2 להביא לרתיחה ולבשל כחצי שעה.
  • 3.להוסיף את כל עשבי התיבול הקצוצים והשעועית האדומה המבושלת, ומביאים לרתיחה בסיר מכוסה. מתקנים טעמים ומגישים עם אורז או פחמימה אחרת שאוהבים.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את העלים הירוקים ותבלין הפילדלפיה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.3% 9.6% 13.7% 66.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב