דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 117 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
במיה ברוטב לימון ושום
מעדן לחובבי הבמיה
  • 1 להפשיר את הבמיה, לחמם מחבת טפלון רחבה, להניח בה את הבמיה ועל להבה נמוכה להפוך כל הזמן עד שכל המים מתאדים.
  • 2 להוסיף את השמן, להמשיך לטגן עד שהבמיה משחימה ורכה.
  • 3 להוסיף את השום והתבלינים, לערבב כל הזמן כך שהבמיה תספוג את התבלינים, להעביר לכלי הגשה, לתבל במיץ וגרידת לימון ולקשט בפלחי לימון.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מתאים גם כנשנוש.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.3% 53.3% 9.4% 25%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.55 (2.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב