דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 160 גרם למנה\יחידה (12-14 לחמניות חצ`פורי (תלוי בגודל הלחמניות))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לחמניות חצ`פורי
עוד גרסא נהדרת של חצ`פורי
  • 1 לערבב במיקסר את הקמח עם השמרים והסוכר. להוסיף את השמן וכוס מים, להתחיל ללוש כמה דקות, להוסיף את המלח ואת המים הנותרים וללוש כמה דקות נוספות (הבצק צריך להיות מעט דביק).
  • 2 להפוך לכדור יפה, למרוח שמן מעל הבצק וגם בצידי הקערה, לכסות ולהתפיח כשעה עד להכפלת הנפח.
  • 3 להוריד את נפח הבצק ולהתפיח עוד כ- 20 דקות. בינתיים לערבב את כל מצרכי המילוי היטב ולחלק למספר כדורי הבצק כדי שייצא שווה.
  • 4 לשמן מעט את משטח העבודה (שיש), להניח את הבצק, לחלק לכ- 14 חלקים ולכדרר כל חלק לכדור.
  • 5 לרדד את כל כדור למלבן, להניח בנדיבות מהמילוי בקצה ואז לגלגל לרולדה הדוקה. להניח בתבנית עם נייר אפייה במעט מרווחים ולהתפיח את הלחמניות כ- 20 דקות נוספות.
  • 6 להבריש את הלחמניות בעדינות בביצה הטרופה, לפזר מעל את הגבינה הצהובה המגורדת (או בולגרית) ולאפות בחום של 190 מעלות למשך כחצי שעה עד להזהבה יפה. מתקבלות לחמניות חצ`פורי טעימות להפליא!
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 18.3% 29.6% 52.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב