מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 193 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנת פסטה קלה וטעימה
- 1 לבשל את הפסטה עם מי מלח למשך כ- 10 דקות, לשטוף, לסנן ולהניח בצד.
- 2 לטגן את השום, להוסיף את העגבניות והתבלינים, ולבשל תוך כדי בחישה מדי פעם. להוסיף את הפסטו, להמשיך לבשל עוד כמה דקות ובמקרה הצורך אפשר
- להוסיף מעט מים.
- 3 להוסיף את הפסטה לרוטב הפסטו ולערבב היטב.
- 4 להעביר לכלי הגשה לקשט כיד הדמיון.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.7% |
8.1% |
13.4% |
77.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב