דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנת פסטה קלה וטעימה

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 193 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הפסטה עם מי מלח למשך כ- 10 דקות, לשטוף, לסנן ולהניח בצד.
  • 2 לטגן את השום, להוסיף את העגבניות והתבלינים, ולבשל תוך כדי בחישה מדי פעם. להוסיף את הפסטו, להמשיך לבשל עוד כמה דקות ובמקרה הצורך אפשר
  • להוסיף מעט מים.
  • 3 להוסיף את הפסטה לרוטב הפסטו ולערבב היטב.
  • 4 להעביר לכלי הגשה לקשט כיד הדמיון.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)447231
חלבונים (גרם)13.76 7.12
פחמימות (גרם)8041
מתוכן סוכרים (גרם)1.8 0.93
שומנים (גרם)8.33 4.31
מתוכם שומן רווי (גרם)0.44 0.23
נתרן (מ"ג)1,738899.74
סיבים תזונתיים (גרם)0.74 0.38
מים (גרם)68.2435.32
ליקופן (מ"ג)2.091.08
ויטמין A (מק"ג)24.4412.65
ויטמין B (מ"ג)0.790.41
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.450.23
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.444.89
ויטמין C (מ"ג)17.679.14
ויטמין E (מ"ג)0.480.25
ויטמין K (מק"ג)2.431.26
סידן (מ"ג)19.710.2
ברזל (מ"ג)0.680.35
מגנזיום (מ"ג)8.384.34
זרחן (מ"ג)29.0415.03
אבץ (מ"ג)0.180.09
אשלגן (מ"ג)181.0893.72
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 8.1% 13.4% 77.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.