גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
אוהבי הפרג, העוגה הזאת עבורכם! היא טעימה במיוחד, לא מתוקה מדי ובעלת מרקם אוורירי ונמס בפה. צעירי הבית אינם מאוהבי הפרג, ובזכות המראה המזמין הם טעמו. החל מהיום אין יותר מתנגדי פרג אצלנו... את המתכון המקורי יצרה האחיינית המוכשרת שלי, עדי כהן. ערכתי שינויים בכדי שיתאימו למשפחה - שיניתי כמויות והחלפתי מצרכים: שיניתי את סוג השמן, הפחתתי בסוכר, ויתרתי על האגוזים ופודינג הוניל, הוספתי קרם קוקוס שלא היה במתכון, כמות נוספת של קוקוס טחון ולימון, ואת הגנאש הכנתי ע"פ המתכון הרגיל שלי. המתכון המופיע פה הוא עם השינויים שערכתי!, 434 קלוריות למנה, 362 קלוריות ל-100 גרם
חני מרגולין, יוצרת מתכונים טבעוניים ביתית, משק מרגולין שלום, 05.03.2020
16 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: תבנית עגולה קפיצית מס` 26 משומנת.
כל המתכון התבצע בעזרת כוס מידה סטנדרטית מזכוכית בנפח של 240 מ"ל. שיטת ההכנה כוללת גם קירור. יש לקנות פרג טחון טרי, הכוונה לפרג שנטחן בזמן הקנייה (פרג נוטה להתחמצן לאחר טחינתו ומקבל טעם מר, ולכן חשוב לא לקנות טחון מראש).