דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 159 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלט חציל ביוגורט
מגוון רחב של טעמים בסלט חצילים אחד
  • 1 לערבב את כל מצרכי היוגורט ולמרוח על צלחת שטוחה.
  • 2 לפרוס את החצילים לפרוסות, להניח על מגש, לפזר עליהן מלח להוצאת המרירות, להמתין כרבע שעה, לייבש עם נייר סופג ולטגן בשמן עמוק.
  • 3 להניח את פרוסות החצילים המטוגנות על היוגורט.
  • 4 לערבב את כל מצרכי הטחינה ולזלף מעל החצילים המטוגנים.
  • 5 לטגן את קוביות הטורטיות גם כן בשמן עמוק ולפזר אותן מסביב לחצילים.
  • 6 לקשט בפרוסות פלפל ירוק חריף ונענע קצוצה.
  • 7 בתיאבון חיוך

כמויות השמן במתכון הינן כמויות מוערכות הנספגות בחציל ובטורטיות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 44.6% 10.7% 40.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.87 (0.94 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב