דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 49 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפנקייקים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פנקייק שכולם אוהבים
אין על הפנקייק הזה
  • 1 לטרוף היטב בקערה (בעזרת מטרפה ידנית) את כל המצרכים חוץ מהקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה. להוסיף את אבקת האפייה והסודה לשתייה, ולהמשיך לטרוף.
  • 2 להתחיל להוסיף קמח עד שהתערובת סמיכה (להתחיל עם כוס וחצי קמח, ואם צריך להוסיף עוד. אם התערובת סמיכה מדי - להוסיף חלב).
  • 3 לחמם מחבת טפלון היטב, להנמיך את האש, לשמן את המחבת עם מעט שמן הספוג בנייר סופג (אפשר גם להמיס מעט חמאה).
  • 4 בעזרת כף למזוג מהבלילה למחבת ועם גב הכף לעגל את הפנקייק בתנועות סיבוביות עד לקבלת צורה עגולה ויפה. להפוך לצד השני ולהמשיך לטגן עד להזהבה (מדי פעם לשמן שוב את המחבת עם נייר סופג משומן). מתקבל פנקייק ביתי מושלם.
  • 5 להגיש את הפנקייקים עם סירופ מייפל, סירופ שוקולד או כל תוספת אחרת שאוהבים. מושלם גם עם אבקת סוכר מעל.
  • 6 תיהנו ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 13.7% 14.8% 71.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב