דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 326 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות ארטישוק טבעוניות ברוטב אדום (בסגנון דג)
קציצות טבעוניות שאתם חייבים לנסות
  • הכנת הקציצות:
  • 1 טוחנים את תחתיות הארטישוק (מפשירים מעט לפני).
  • 2 קוצצים את הבצל, האצות והפטרוזיליה ומוסיפים לארטישוק הטחון, מתבלים ומערבבים. יוצרים קציצות ומסדרים אותן בתבנית אפייה.
  • 3 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות במצב גריל, ואופים כ- 20 דקות או עד שהקציצות מקבלות צבע כהה.
  • הכנת הרוטב האדום:
  • 1 פורסים גס פלפל חריף, עגבניה, גמבה, גזר ובצל, ומתחילים לאדות בהדרגה, בסדר הבא: בצל, גזר, שיני שום שלמות, גמבה ולבסוף עגבניה.
  • 2 מאדים עד להסמכת הרוטב. כאשר הגזר מתרכך, מוסיפים רסק, תבלינים, פלפל חריף ומים אם יש צורך.
  • 3 מניחים את הקציצות ברוטב, מערבבים מעט ומכסים.
  • 4 מבשלים מספר דקות, מוסיפים כמה גבעולי כוסברה שלמים מעל, מבשלים עוד קצת ומורידים מהאש.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם אפייה וטחינה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
18.8% 1.6% 15.7% 63.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב