דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 240 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל שעועית ברוטב חריף
תוספת נפלאה על האורז
  • 1 להשרות את השעועית למשך לילה ולבשל עד לריכוך.
  • 2 לחמם את השמן בסיר סוטאז`, להוסיף את הבצל ולטגן מעט.
  • 3 להוסיף את השעועית המבושלת ואת תפוחי האדמה, לערבב, להוסיף את התבלינים, עגבניות השרי, הפלפל החריף וכוס המים, ולהביא לידי רתיחה.
  • 4 להנמיך את הלהבה, לבשל כ- 20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
  • 5 לפזר פטרוזיליה ולהשאיר עם מכסה סגור.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר סוטאז`.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.5% 20.5% 10.1% 62.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב