דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 541 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כנאפה גבינות זוגי
קינוח מתוק ומושחת
  • 1 להביא לרתיחה את כל מצרכי סירופ הסוכר (עד שנוצרות בועות) ולהשאיר חם על להבה נמוכה.
  • 2 להפריד מעט בידיים את שערות הקדאיף, להמיס את החמאה במיקרוגל, למזוג על שערות הקדאיף ולהמשיך להפריד אותן בעדינות.
  • 3 לערבב בקערה את כל מצרכי מילוי הגבינות (מלבד הגבינה הצהובה).
  • 4 להמיס במחבת קטנה את החמאה, להניח מחצית משערות הקדאיף ולעצב את התחתית.
  • 5 למלא את הכנאפה במילוי הגבינות ולהניח מעל גם פרוסת גבינה צהובה.
  • 6 להניח מעל שוב שערות קדאיף ולהשאיר על אש נמוכה-בינונית. בינתיים, בעזרת כף להכניס בתנועות סיבוביות את השוליים של הכנאפה כלפי פנים.
  • 7 לקחת צלחת גדולה מספיק, להצמיד למחבת, להפוך את הכנאפה ולהחזיר לטיגון לצד השני. שוב להכניס את השוליים כלפי פנים.
  • 8 למזוג מסירופ הסוכר החם על הכנאפה בעזרת כף.
  • 9 כשהכנאפה מוכן (שחום ומקורמל), להניח על צלחת הגשה, למזוג שוב מסירופ הסוכר ולפזר פיסטוקים קצוצים.
  • 10 בהצלחה ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשדרג גם עם גבינת ריקוטה.

הכנאפה הינו אישי/זוגי. במידה ומכינים במחבת גדולה - שימו לב שצריך להתאים את כמויות שערות הקדאיף והמילוי. אפשר לשחק עם כמויות שערות הקדאיף והגבינות (יש כאלו שאוהבים יותר גבינות ופחות שערות קדאיף, ולהיפך).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 32% 10% 57.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב