דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (20-22 לחמניות (תלוי בגודל הלחמניות))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמניות שמרים ביתיות
לחמניות רכות וטעימות
  • 1 בקערת המיקסר להקציף יחד את הביצה, הסוכר, סוכר הוניל, המרגרינה והשמן למשך כ- 10 דקות עד שהעיסה הופכת ללבנה.
  • 2 להחליף את המקציף בוו לישת בצק.
  • 3 להוסיף אל הקערה את הקמח, השמרים, אבקת האפייה והברנדי, לערבל, להוסיף את המים לאט ובהדרגה, ולבסוף גם את המלח. להמשיך לערבל עד לקבלת בצק רך הנפרד מהקערה ולהתפיח כשעה וחצי.
  • 4 ללוש את הבצק שוב ביד כדי להוריד את נפחו, ולהתפיח שוב כחצי שעה.
  • 5 לכדרר מהבצק כדורים שווים, להניח בתבנית עם נייר אפייה ולהתפיח שוב כרבע שעה.
  • 6 להבריש את הלחמניות בחלמון טרוף עם מעט מים וסוכר וניל. לחזור על הפעולה הזו פעמיים.
  • 7 לפזר שומשום, קצח או כל ציפוי אחר שאוהבים, ולאפת בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 20-30 דקות (תלוי בתנור ובגדול הלחמניות, להשתדל להוציא בזמן ולא להשאיר בתנור).
  • 8 בתיאבון חיוך

הגוון צריך להיות כמו בתמונות. הלחמניות צריכות להיות קלות לאחר האפייה (זה חשוב), וזמני ההתפחה גם חשובים לגימור הלחמניות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 11.2% 12% 76.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב