מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 240 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
- פלפל צהוב - יחידה גדולה (188 גרם)
- שום - 5 שיניים
- סלרי - כרפס - 2 גבעולים - סה"כ (90 גרם)
- עגבניות שרי - 20 יחידות - סה"כ (300 גרם)
- מלח - 2 כפיות שטוחות
- סוכר - 2 כפיות שטוחות - סה"כ (10 גרם)
- מים - 2 כוסות - סה"כ (480 מ"ל)
- חומץ 5% - 2 כוסות - סה"כ (480 מ"ל)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
בדיוק מה שאתם צריכים במקרר שלכם
- 1 לחתוך את הבצל, הפלפל הצהוב והשום לרצועות דקות.
- 2 לקצוץ גס את עלי הסלרי ואת עגבניות השרי לחצות לשניים.
- 3 לפזר את המלח והסוכר על הירקות, לערבב היטב (אפשר לתבל עוד לפי הטעם) ולהכניס לצנצנת.
- 4 להרתיח את המים והחומץ, לקרר וכשפושר מעט למזוג לצנצנת, לסגור היטב, להניח לפחות יום אחד על השיש ומשם למקרר (נשמר היטב).
- 5 בתיאבון
זמן ההכנה כולל את זמן השהיית הצנצנת על השיש.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.5% |
1.6% |
10.5% |
75.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב