דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט ירקות מוחמץ
סלט ירקות מוחמץ
בדיוק מה שאתם צריכים במקרר שלכם

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 240 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הבצל, הפלפל הצהוב והשום לרצועות דקות.
  • 2 לקצוץ גס את עלי הסלרי ואת עגבניות השרי לחצות לשניים.
  • 3 לפזר את המלח והסוכר על הירקות, לערבב היטב (אפשר לתבל עוד לפי הטעם) ולהכניס לצנצנת.
  • 4 להרתיח את המים והחומץ, לקרר וכשפושר מעט למזוג לצנצנת, לסגור היטב, להניח לפחות יום אחד על השיש ומשם למקרר (נשמר היטב).
  • 5 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן השהיית הצנצנת על השיש.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)5121
חלבונים (גרם)1.36 0.57
פחמימות (גרם)104
מתוכן סוכרים (גרם)4.19 1.74
שומנים (גרם)0.21 0.09
מתוכם שומן רווי (גרם)0.04 0.02
נתרן (מ"ג)900.15374.48
סיבים תזונתיים (גרם)1.62 0.67
מים (גרם)166.1769.13
ליקופן (מ"ג)0.960.4
ויטמין A (מק"ג)20.588.56
ויטמין B (מ"ג)1.010.42
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.550.23
ויטמין B5 (מ"ג)0.180.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.180.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)23.569.8
ויטמין C (מ"ג)52.5821.87
ויטמין E (מ"ג)0.240.1
ויטמין K (מק"ג)6.492.7
סידן (מ"ג)30.3612.63
ברזל (מ"ג)0.40.17
מגנזיום (מ"ג)13.925.79
זרחן (מ"ג)35.7114.85
אבץ (מ"ג)0.250.1
אשלגן (מ"ג)244.46101.7
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.5% 1.6% 10.5% 75.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.02 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.