דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 562 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרוב בנוסח טריפולטאי
  • 1 לחתוך את הכרוב לרצועות דקיקות.
  • 2 לטגן בשמן את שיני השום הקצוצות, להוסיף את התבלינים, רסק העגבניות והמים ולהביא לרתיחה.
  • 3 להוסיף את הכרוב ולבחוש עד שכל הכרוב מכוסה בתערובת התבלינים.
  • 4 לבשל על אש נמוכה כחצי שעה עד שהנוזלים מתאדים והכרוב מבושל.
  • 5 להגיש ליד אורז לבן או קוסקוס.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להפחית או להוסיף צ`ילי - כל אחד לפי העדפותיו.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להוריד את כמות השמן לכף, לחסוך עוד קלוריות ולקבל מתכון טעים, בריא ודיאטטי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
21.6% 10.8% 11.7% 55.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב