דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 562 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הכרוב לרצועות דקיקות.
  • 2 לטגן בשמן את שיני השום הקצוצות, להוסיף את התבלינים, רסק העגבניות והמים ולהביא לרתיחה.
  • 3 להוסיף את הכרוב ולבחוש עד שכל הכרוב מכוסה בתערובת התבלינים.
  • 4 לבשל על אש נמוכה כחצי שעה עד שהנוזלים מתאדים והכרוב מבושל.
  • 5 להגיש ליד אורז לבן או קוסקוס.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להפחית או להוסיף צ`ילי - כל אחד לפי העדפותיו.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להוריד את כמות השמן לכף, לחסוך עוד קלוריות ולקבל מתכון טעים, בריא ודיאטטי.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)17531
חלבונים (גרם)6.26 1.11
פחמימות (גרם)305
מתוכן סוכרים (גרם)12.78 2.28
שומנים (גרם)5.75 1.02
מתוכם שומן רווי (גרם)0.61 0.11
נתרן (מ"ג)955.71170.21
סיבים תזונתיים (גרם)11.56 2.06
מים (גרם)510.3990.9
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)84.1314.98
ויטמין B (מ"ג)3.850.69
ויטמין B1 (מ"ג)0.270.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.04
ויטמין B3 (מ"ג)1.530.27
ויטמין B5 (מ"ג)0.910.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.760.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)169.9330.26
ויטמין C (מ"ג)146.3626.07
ויטמין E (מ"ג)1.480.26
ויטמין K (מק"ג)295.2652.58
סידן (מ"ג)186.6733.24
ברזל (מ"ג)4.10.73
מגנזיום (מ"ג)61.9211.03
זרחן (מ"ג)132.3723.57
אבץ (מ"ג)1.080.19
אשלגן (מ"ג)843.96150.3
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.380.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.340.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.170.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.170.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
21.6% 10.8% 11.7% 55.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.